BAŞKAN TOLGA TOSUN ŞİŞLİ VE AVCILAR BELEDİYELERİNE ZİYARETTE BULUNDU

Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun ,CHP Parti Meclis Üyesi Semra Dinçer’le birlikte Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i ve Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’yi ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile Komşu Masa Halkla İlişkiler ve İletişim Projesi hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Tolga Tosun, Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ile de Tatlısu Engelli Kampı projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tolga Tosun ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada: “Bandırma Belediyesi olarak birçok belediyemiz ile ortak akıl ve işbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürmek amacıyla nezaket ziyaretlerimizi yerine getiriyoruz. Bu amaçla Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer Keskin ve Avcılar Belediye Başkanı Sayın Av.Turan Hançerli ile bir araya gelerek Belediyelerimizin çalışmalarını ve bundan sonraki süreçtede uyum ve işbirliği adına yapılabilecekleri değerlendirdik” dedi.