BAŞKAN TOLGA TOSUN ÖĞRETMENLERİ GÖREVLERİ BAŞINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TOLGA TOSUN ÖĞRETMENLERİ GÖREVLERİ BAŞINDA ZİYARET ETTİ Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Meclis Üyesi Fatma Karabacakoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirerek öğretmenleri ziyaret etti. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırmadaki tüm öğretmenler adına Mutlu Aslan’ın öğretmenler gününü kutlayarak Bandırmadaki tüm öğretmenler için hazırlanan çam fidanını temsili olarak takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evini ve Bandırma Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Bakım Evindeki Öğretmenleri ziyaret eden Başkan Tolga Tosun ardından Ticaret Odası İlköğretim ve Ali Öztaylan İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun son olarak Eğit-Koop yönetim kurulunu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.