BAŞKAN TOLGA TOSUN MÜSİAD GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN TOLGA TOSUN MÜSİAD GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Grand Asya Otel’de düzenlenen MÜSİAD Bandırma 20. Genel Kurul Toplantısına katıldı.   Toplantıda konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “MÜSİAD Genel Kurulu hayırlı olsun. Bugüne kadar Bandırma Belediyesi olarak MÜSİAD’ın her zaman yanında olduk. Ne zaman destek isteseler karşılıklı iyi niyet içerisinde desteklemeye çalıştık. Çok zor bir pandemi döneminden geçtik. Özellikle iş dünyası ciddi sıkıntılarla karşılaştı. İnşallah 1 Temmuz normalleşme süreci ile birlikte tekrardan herkes işine gücüne tam randımanlı olarak döner. Bu sayede hem ülkemiz hem de bölgemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam etmiş olacağız. MÜSİAD’ın yeni Başkanını ve yönetimini tebrik ediyorum. Bandırmamıza, bölgemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   MÜSİAD Bandırma 20. Genel Kurul Toplantısında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’da yer aldı.