BAŞKAN TOLGA TOSUN MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Bandırma Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tüm muhtarları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri ile 54 Mahallenin muhtarı katıldı. Öncelikle hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum diyen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun “Göreve gelirken Belediyeyi hep beraber yöneteceğiz demiştik. O vesile ile muhtarlar ile iş ortağıyız. Bandırma’nın gelecek vizyonunu hep beraber belirleyeceğiz. Sizler mahallenizin temsilcisiniz. Bize gelmekten, sorunlarınızı iletmekten çekinmeyin. Mahallenize yapılması gereken hizmetler için bizleri yönlendirin. Bizlerde belediyenin olanakları çerçevesinde sizlere hizmet getirelim. Bize kalan bütçe açıkları var. Kalan açıkları uygulamaya soktuğumuz tasarruf tedbirleri ile kapatmaya çalışıyoruz. Bu yolda oldukça yol aldık. 1 yıl içinde bu tedbirlerin sonuçlarını hep beraber alacağız. İlk etapta yaşanılan yoğunluklar dolayısıyla görüşemediğimiz kişiler olabilir. Ancak bu yoğunluğu atlattık. Hepinize bir telefon kadar yakınız. Bandırma olarak beton görüntümüzden kurtulmak zorundayız. Bu çerçevede yaptığımız çalışmalar ile Bandırma’ya yeşil bir görünüm kazandırmak için iddialıyız. Büyükşehir ile daha uyumlu bir çalışma içinde olduk. Amacımız Bandırma’ya daha fazla hizmet sağlamaktır “dedi. İlçe Kaymakamı Günhan Yazar’da kısa bir konuşma yaparak muhtarların günlerini kutladı. Yazar “Siz muhtarlar devletin en müşfik elisiniz. Vatandaş ile devlet arasındaki köprü görevini yürütüyorsunuz. Muhtarlara olan ihtiyaç geri planda kalan komşuluklar dolayısıyla daha da artıyor. Bu vesile ile hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum“ dedi.