BAŞKAN TOLGA TOSUN, CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE TELEKONFERANSLA GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Marmara Bölgesindeki CHP'li Belediyelerin Başkanlarıyla koordinasyon amaçlı yapılan genel değerlendirme toplantısında salgın döneminde ve sonrasında yapılan çalışmalar, belediyelerin bu süreçteki ekonomik durumları ve normalleşme sürecinde belediyelerin görev ve sorumlulukları hakında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Belediye Başkanlarına açıklamalarda bulunuldu. Görüşmenin ilerleyen bölümünde başkanlar arasında ilk sözü alan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren Bandırma'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Tolga Tosun, 11 Mart tarihinden itibaren kentimizin her bir noktasında hijyen ve temizlik çalışmalarını vakit kaybetmeden yerine getirdiklerini belirterek bununla birlikte sosyal alanda da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza geniş kapsamlı bir yardım çalışmasını başlattıklarını söyledi.