BAŞKAN TOLGA TOSUN: “BİZ YAPILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA KARŞIYIZ”

BAŞKAN TOLGA TOSUN: “BİZ YAPILMAK İSTENEN TAŞ OCAĞINA KARŞIYIZ” Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Edincik Merasında yapılmak istenen taş ocağı ile ilgili Edincik Şehir Lokalinde düzenlenen toplantıya katılarak Edincikli vatandaşlarla bir araya geldi. Edincik halkını ve bölgeyi yakından ilgilendiren Edincik Merası ve yapılmak istenen taş ocağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Geçmişte Edincik halkının kendi aralarında topladığı paralar ile alınan Büyükşehir yasasından önce mülkiyeti Edincik Belediyesine ait olan Büyükşehir yasasından sonrada Bandırma Belediyesine geçmesi gerekirken Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ardından da tasfiye komisyonunca hazineye devredilen Edincik Merasının 100 dönümlük bölümünde taş ocağı yapılmak isteniyor. Biz Bandırma Belediyesi olarak yapılmak istenen taş ocağına karşıyız. Meranın tekrardan bölgede hayvancılık yapan vatandaşlarımıza verilmesi için elimizden gelen bütün mücadeleyi Edincik halkı ile birlikte vereceğiz. Edincik Merasında Edincik halkının onayı alınmadan yapılacak olan her türlü projenin karşısındayız” dedi.