BAŞKAN TOLGA TOSUN AYYILDIZ MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN TOLGA TOSUN AYYILDIZ MAHALLESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Ayyıldız Mahallesini ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Ali Derman ile bir araya geldi. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, ilgili daire müdürleri ve belediye personeli eşlik etti. Bandırma Belediyesine bağlı ekiplerce yerine getirilen hizmet ve çalışmaları yerinde takip etmek amacıyla mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Tolga Tosun, bu ziyaretlerde mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve taleplerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Son olarak Ayyıldız Mahallesine ziyarette bulunarak Mahalle Muhtarı Ali Derman ile bir araya gelen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, mahalle genelinde yapılan çalışmalar ve ihtiyaç duyulan hizmetler ile ilgili görüşmelerde bulundu. Görüşmede Ayyıldız Mahallesinde yapılan temizlik, yol bakım ve çevre düzenleme çalışmalarını takip edilirken mahalle genelindeki ihtiyaçlar yerinde incelendi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, yeni dönemle birlikte mahalle ziyaretlerini gerçekleştirerek hem buralarda yapılan hizmet ve çalışmaları yerinde takip etme fırsatı yaratmış olduklarını hem de mahalle muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde görme fırsatı yakalamış olduklarını belirtti. Başkan Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi yeni dönemle birlikte çalışmalarını her alanda hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yol yapım onarım çalışmalarından temizlik çalışmalarına park ve bahçe çalışmalarından destek hizmetleri çalışmalarına, kültür ve sanat alanında, sosyal yardım alanında belediyemizin görevi olan her alanda arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Bizlerde yerel yönetim olarak ekiplerimizin çalışmalarını yerinde takip ederek aynı zamanda hem muhtarlarımızla hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip taleplerini dinliyoruz ve hep birlikte ortak akıl ile çözüm yolları buluyoruz. Son olarak ta Ayyıldız Mahallesinde ziyarette bulunduk ve Muhtarımız Ali Derman ile bir araya geldik. Çalışmalarımızı ve onların taleplerini değerlendirdik” dedi. Öte yandan Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Ali Derman, Belediye Başkanı Tolga Tosun’un ziyaretin dolayı memnuniyetini dile getirerek Belediye’nin hizmet ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.