BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.   Düzenlenen toplantıda yerine getirilen hizmet ve çalışmalarda Muhtarlarla uyum ve işbirliğine vurgu yapan Başkan Tolga Tosun: “Bandırmamız için gereken ne varsa her zaman olduğu gibi şimdi de yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent sunmak için, muhtarlarımız ile sürekli istişare içerisindeyiz. Yeni yollar, asfalt bakım/onarım çalışmaları, konteyner temizliği ve değişimi, ilaçlama çalışmaları gibi öncelik arz eden konularda, değerli Bandırma halkı için hep daha iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.   Belediye Binasında yeni düzenlenen toplantı salonunda muhtarlar ve belediye daire müdürleri ile bir araya gelen Başkan Tolga Tosun: “Herkes için yaşanabilir bir kent sunmayı hedefliyoruz, bu yüzden değerli halkımıza hizmette sınır tanımadığımızı göstermenin en iyi yolu vatandaşların şikayetleri ne ise, istek ve arzuları ne ise ona göre hareket etmekten geçiyor” dedi.