BAŞKAN HALK GÜNÜNDE ZİYARETÇİLERİNİ KABUL ETTİ

BAŞKAN HALK GÜNÜNDE ZİYARETÇİLERİNİ KABUL ETTİ Atölye Gölge Fotoğraf ve Film Sanatları Kollektifi Gurubu sergilerine verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür ederek, hayata geçirmeyi planladıkları yeni projeleri ile ilgili bilgi verdiler. Form Sanat Tasarım Atölyesi Heykeltraşları; Özlem ve Hakan Şengönül yapacakları projeleri ile ilgili Başkan Tolga Tosun’a bilgi vererek görüş alışverişinde bulundular. Kentimizde öğretim gören Yemenli öğrenciler Ebubekir Lutfi, Mohammed Tonin, Shark Mohammed, Mousa Kahtan, Yemenli Öğrenciler Derneği Balıkesir – Bandırma Şubesi adına Başkan Tolga Tosun’u ziyaret ederek derneklerine vermiş olduğu destek için teşekkür ederek, plaket takdim ettiler. Kız Çocukları Umudumuz Derneği Başkanı Fatma Sibel Karabacakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret ederek yeni kurulan derneklerinin kuruluşu ile ilgili bilgi vererek, derneklerinin hayata geçirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgi verdiler. Gazeteci Yazar Önder Balıkçı ve Gazeteci Zeki Karadeniz Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a nezaket ziyareti gerçekleştirerek gündeme dair sohbet ettiler. Onyedi Eylül Üniversitesi Öğrenci Topluluğu başkanı Efecan Güney, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ederek okullarında gerçekleştirmiş olduğu sabah çorbası projesi için teşekkür etti. Atatürkçü Düşünce Derneği önceki dönem Başkanı Uğur Kayaalp Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ADD seçimleri için aday olduğunu belirterek yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Uğur Kayaalp’e seçimler öncesinde başarılar diledi. Bandırma Enerji-Sa Fen Lisesi öğrencileri Zeynep Rana Karaca, Özge Taşçı, Elif Kaya, İdil Dikboz, Ezgi Utku ve Pelin Ay kurdukları "Save the Marmara" kulübü adına Başkan Tolga Tosun’u ziyaret ederek yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. "Save the Marmara" kulübünü tanıtmak için önümüzdeki günlerde tanıtım toplantısı düzenleyecekler. Nisan ayında ise planladıkları; “Temiz bir Marmara, güzel bir dünya” çalıştayları için Bandırma Belediyesinden destek isteyerek, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u davet ettiler. Ayrıca Hakan Yılmaz ve Mehmet Kahyaoğlu da Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'u makamında ziyaret ettiler.