BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN VE MECLİS ÜYELERİ, CEMAL ÖZTAYLAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Yalçın Cömert, Adil Levent Coşkun ve Selim Panç ile birlikte Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili şuanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın danışmanlık görevini yürüten Cemal Öztaylan'ı Balıkesir’deki makamında ziyaret etti.   Ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırma’yı yakından bilen biri olarak Cemal Öztaylan abimizden beklentilerimiz var. Beklentilerimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyesin’den, Bandırmalıların beklediği hizmetlerin kentimize bir an önce gelmesi ve Bandırmadaki Projelerinin bir an önce yapılması. Bizler Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Belediyesi olarak parti ayrımı yapmadan bizlere verilen görevleri yerine getirip, kentimize, ülkemize en iyi hizmeti yapmamız gerekiyor” dedi.