BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanında kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.   Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek sorunlarının olup olmadığını soran Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Pazarcı esnafımızdan aldığımız yoğun talep üzerine yapımına başladığımız Kapalı Pazar Yeri yeni girişinde çalışmalarımız devam ediyor. Hem çalışmaları yerinde inceledik hem de pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik. Birlikte yöneteceğiz diye çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın isteklerine ve ihtiyaçlarına göre daha güzel bir Bandırma için hiç durmadan çalışıyoruz.” dedi.