BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN KAPALI CEZAEVİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN KAPALI CEZAEVİNİ ZİYARET ETTİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma 1 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Zeki Uzun’u makamında ziyaret etti.   Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cezaevi müdürü ve Ar-Ge Pazarlama Sorumlusu Mesut Koyuncuoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgiler alırken, özellikle Adalet Bakanlığı ve Bandırma Cezaevi Müdürlüğü tarafından sosyal sorumluluk projesi amacı ile cezaevi içerisinde kurulan ve Türkiye’nin birçok şehrinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarına tekstil ürünleri üreten atölyenin işlevselliği konusunda fikir alışverişinde bulundu ve atölyedeki çalışmaları yerinde inceledi.   Belediyemizin çeşitli faaliyetlerinde kullanılacak olan tekstil malzemelerinin üretimi de sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan bu atölye tarafından gerçekleştirilmektedir.