BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN KADIN DAYANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN KADIN DAYANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI Balıkesir Kadın Dayanışma, Balıkesir genelini kapsayacak bir kadın danışma merkezi oluşturmak için toplantılarına Bandırma'da devam etti. Toplantıya Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun eşi Seda Tosun ile, Meclis Üyelerimiz Merve Polat, Aydilek Gönenç, Balıkesir ilçelerinde faaliyet gösteren kadın dernekleri, platformlar ve Kent Konseylerinin kadın başkanları ve siyasi partilerin kadın kolları katıldı. Toplantıda konuşan Belediyesi Başkanımız Av. Tolga Tosun, kadınların mağduriyetini avukatlık döneminden çok iyi bildiğini söyleyerek; “Boşanmalarda mağdur olan kadın oluyor. Nafaka vermemek için mallarını başkası üzerine yapanlar var. Tacize uğrayan, mağdur olan bir çok kadını gördüm. Yapacağımız projelerde kadınların ekonomiye katılımını sağlayacağız. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Yerel yönetimler sizlere destek olmak için var. Bizim görevimiz bu. Kadın danışma ile ilgili sıkıntımız var. Bunla ilgili hukukçu arkadaşlarımız inceleme yapıyor. İnşallah bu konuda güzel şeyler yapacağız” dedi.