BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN GAZETECİLERİ UNUTMADI

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN GAZETECİLERİ UNUTMADI   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ziyaret etti.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun basın kuruluşlarını ziyarette gazetecilerle sohbet ederek onlara birtakım hediyeler takdim etti.   Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Halkın haber alma hakkını en başarılı şekilde ifa eden basın çalışanlarımızı çalışma ofislerinde ziyaret ettik. Gazetecilere her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir süreçteyiz. Gazetecilerimiz Türkiye'de çok zor bir görevi ifa ediyor. Demokrasilerde en önemli unsur özgür basındır. Bandırma Belediyesi olarak bu demokrasiye katkı yapmak için elimizden gelen desteği hem yerel hem de ulusal gazetecilerimize vermeye çalışıyoruz. Ben tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.