BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Paşakent Mahallesi 1078 sokakta asfalt ve kaldırım çalışmalarını, 1079 sokakta yeni açılan yol çalışmasını, Sanayi Sitesinde yürütülen çalışmaları, Yeni Sığırcı ve Doğruca Mahallesin de yürütülen çalışmaları ve son olarak Cezaevi yolu kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.   Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “ Sevgili Bandırmalılar, sevgili hemşerilerim öncelikle güzel bir sonbahar gününden herkese iyi günler, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Hem merkez mahallelerimizde hem de kırsal mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve tüm müdürlüklerimizle olabildiğince var gücümüzle ihtiyaçlarınızı karşılamak doğrultusunda çalışıyoruz. Bizde müdürlerimizle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek aynı zamanda vatandaşlarımızın isteklerini yerinden dinleyerek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnşallah havaların elverdiği sürece de yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.