BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BANDIRMASPOR OLAĞANÜSTÜ KONGRESİNE KATILDI

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BANDIRMASPOR OLAĞANÜSTÜ KONGRESİNE KATILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Barış Manço Kültür Merkezinde Valilik izni ile Pandemi kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen Bandırmaspor Olağanüstü Genel Kurul Kongresine katıldı. Kongre sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırmasporumuzun Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. Bende geçmiş dönemde Mehmet Kılkışlı Başkanımız dönemimde Bandırmaspor yöneticiliği yapmış bir kardeşinizim bu yüzdende spor kulüplerinin ve Bandırmasporumuzun sıkıntılarını iyi biliyorum. Geçen sezon son anda ligte tutunarak kalan takımımız bu yıl şampiyon olarak TFF 1.Lige çıkma başarısını gösterdi. Hakkımız olan bir şampiyonluktu. Kentimizin en önemli markası olan Bandırmasporumuzu 1.Ligde kalıcı olarak tutabilirsek inanıyorum 3 yada 4 yıl içinde Süper ligi zorlar duruma gelen bir takım oluruz. Ben bugün burada Bandırmaspor Başkanlığına seçilen Onur Göçmez arkadaşımızı yürekten kutluyorum. Geçmiş dönem başkanımız Göksel Karlahan’a da bugüne kadar vermiş olduğu emekleri için teşekkür ediyorum. Tüm Bandırma halkı olarak Bandırmaspora gönül verenler olarak Bandırmasporumuza destek olalım. Bandırma Belediyesi olarak imkanlarımızın ölçüsünde Bandırmasporumuzun her zaman yanında olduk ve Onur Başkanımızın Başkanlığı döneminde de destek olmaya devam edeceğiz” dedi.