BANDIRMASPOR’DA KONGRE TAMAM, GÖKSEL KARLAHAN BAŞKANLA DEVAM

BANDIRMASPOR’DA KONGRE TAMAM, GÖKSEL KARLAHAN BAŞKANLA DEVAM Bandırma’nın değişmez ve vazgeçilmez markası Bandırmaspor, 2019 Olağan Genel Kurulunu tamamladı. Belediye Başkanımız Avukat Tolga Tosun ise yaptığı konuşmada; Bandırmaspor’un bu kentin gözbebeği olduğunu, seçilmiş olan tüm yöneticilerle birlikte, sanayiciler, esnaflar ve tabi ki taraftarın desteğiyle kulübün sorunlarının giderileceğini, yakın zamanda da zaferlerle dolu başarılara birlikte imza atılacağını söyledi. Konuşmaların ardından üyelerin katılımıyla seçime geçildi. Başka aday olmadığı için Göksel Karlahan, yönetim listesiyle yeniden Bandırmaspor’un başkanı seçildi. Bandırma Belediyesi olarak Göksel Karlahan’a, ekibine ve tüm Bandırmasporlu taraftarlara hayırlı olmasını diliyoruz.