BANDIRMALILARDAN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

BANDIRMALILARDAN YARDIM KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ   Bandırma Belediyesinin, Akdeniz ve Ege bölgelerimizdeki yangın felaketinden etkilenen vatandaşlarımız ve söndürme ekipleri için düzenlediği yardım kampanyasına Bandırmalılar yoğun ilgi gösterdi.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Tunç Başaran Kültür Merkezinde toplanan yardımları inceledi ve “Ülkemizde yaşanan orman yangınları hepimizi çok üzüyor. Bu felaket yüzünden ve söndürme çalışmaları esnasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum. Umuyoruz ki uzun süredir yanan ormanlarımız bir an önce söndürülsün. Düzenlediğimiz yardım kampanyasına Bandırmalı hemşerilerimiz her zamanki gibi büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızdan gelen talepler nedeniyle, kampanya yardım toplama süresini 9 Ağustos Pazartesi’ye kadar uzattık. Sosyal medya hesaplarımızda ilan ettiğimiz ihtiyaç listesine uygun şekilde yardımlarınızı, Bandırma Belediyesi Tunç Başaran Kültür Merkezimize bekliyoruz” dedi.