BANDIRMA’DA PLANLI YOL YAPIM VE ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bandırma Belediyesi ve kentimizde yeraltı yol kazı çalışmaları yapan ilgili kuruluşlarla varılan ortak mutabakat ve planlamalara uygun şekilde; asfalt, parke, yol tamir ve bakım hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Daha önceki dönemlerde gerekli koordinasyon sağlanamadığından, ilgili kuruluşların yaptığı kazılar yolların erken yıpranmasına, bakım ve tamir çalışmalarının aksamasına neden oluyordu. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un bizzat ziyaret ederek denetlediği; Tamirciler, Sanayi, 840, 843 nolu sokaklarda yapılan çalışmalar önümüzdeki hafta başında tamamlanacak. Süren çalışmalarda şu ana dek; 5900 m2 asfalt, 1500 m2 parke kullanıldı. Bir sonraki çalışma, 1740 Küme Evleri Sokakta kısa zaman içinde başlayacak.