“BANDIRMA VE ÇEVRESİ DEPREM” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİ

“BANDIRMA VE ÇEVRESİ DEPREM” KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİ   Bandırma Belediyesi ve 911 Arama Kurtarma & Dağcılık Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “Bandırma ve Çevresi Deprem” isimli panel gerçekleşti.   Prof. Dr. Cenk Yaltırak gerçekleşen panelde, geçmişte Marmara’da yaşanan depremler ve yaşanabilecek olası depremler hakkında, Marmara bölgesindeki fay hatları ve bu fay hatlarının bölgemize ve Marmara’ya etkileri konusunda dinleyicilere çok önemli bilgiler verdi. Bandırma 911 Arama Kurtarma Genel Başkanı Mustafa Gürsoy da dinleyenlere afet öncesi, afet anında ve afet sonrasında alınması gereken önemler, kurtarma faaliyetleri konularında bilgiler sundu.   Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok, Belediye Meclis Üyelerimiz Mesut Özdemir ve Aydilek Gönenç, Prof. Dr. Cenk Yaltırak’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek Bandırma’yı simgeleyen plaketlerini takdim ettiler. Ayrıca panel sonunda 911 Arama Kurtarma Derneği tarafından verilen AHATES eğitimlerinde başarı sağlayan öğrencilere belgeleri verildi.