BANDIRMA ULUSLARARASI EMİTT FUARINDA

BANDIRMA ULUSLARARASI EMİTT FUARINDA   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMİTT - Doğu Akdeniz Uluslararası Ulaşım ve Seyehat Fuarı'nın açılış programında yer aldı.   Başkan Tolga Tosun açılış programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile bir araya gelerek fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.   Açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte tanıtım standartlarını ziyaret etti.   30 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında düzenlenen fuar kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte oluşturulan tanıtım standlarında kentimizi temsilen Bandırma Belediyesi, çeşitli tanıtım yayınları ve ürünlerle organizasyonda hazır bulundu. Tanıtım Standlarında ayrıca Edremit, Ayvalık, Erdek, Gömeç, Bigadiç ve Sındırgı Belediyeleri de yer aldı.   Fuar ile ilgili görüşlerini ifade eden Başkan Tolga Tosun, EMİTT gibi uluslararası boyutta düzenlenen Ulaşım ve Seyehat Fuarında Bandırma Belediyesi olarak yer almanın kentimizin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığını söyledi. Başkan Tolga Tosun: "Bandırma Belediyesi olarak kentimizin tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığım 2020 EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Ulaşım ve Seyehat Fuarına Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerimizle katıldık. Ülkemizin turizm ve seyahat anlamında ön planda olan şehir ve firmaların da yer aldığı EMİTT 2020 fuarında Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla kentimize ve bölgemize turizm alanında neler yapabileceğimizi değerlendirdik" dedi.