BANDIRMA TENİS KULÜBÜNDEN BAŞKANA ZİYARET

BANDIRMA TENİS KULÜBÜNDEN BAŞKANA ZİYARET   Bandırma Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı Yunus Karabalkan ve Tenis Kulübü Genel Direktörü Mustafa Kemal Sönmez, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler.   Tenis Kulübünün Bandırma Belediyesi ile birlikte spor etkinlikleri düzenleme isteklerini dile getiren kulüp başkanı Karabalkan’a Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, proje ve taleplerini ilgili birimlerimize teslim ettiklerinde titizlikle inceleneceğini, Bandırma’nın sportif gelişimi için tüm kurum ve kuruluşlarla, her tür iş birliğine hazır olduklarını söyledi. Ziyaretin sonunda, Bandırma Tenis Kulübü Yöneticileri tarafından, Belediye Başkanına forma ve tenis raketi hediye edildi.