BANDIRMA MERKEZ’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun merkezdeki çalışmaları yerinde inceledi. Hem merkez mahallelerde hem de kırsal mahallelerde çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Av. Tolga Tosun: “İhtiyaçları belirleyerek belli bir program içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan yeni projelerimizi yapmak için çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan da ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Elbette bir anda her yere yetişemiyoruz. Ancak mümkün olduğunca hızlı ve programlı hareket ederek iş gücümüzü maksimum seviyede kullanarak çözüm bekleyen her yere çözüm üretiyoruz” dedi. Sunullah Mahallesini ziyaret eden Başkan Av. Tolga Tosun: “Gazhane ve 1. Bağlar Sokaklarımızın durumu çok kötüydü. Ekiplerimiz bu sokaklarda yenileme çalışmalarına başladı. Altyapısının tamamlanmasıyla birlikte üstyapısını hızla tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca şehir içindeki parklarımızın bakımlarını da periyodik olarak yapmaya başladık. Ekiplerimiz Dersaadet Cami yanındaki parkın bakımını yapıyorlar. Vatandaşlarımızdan da kamu malına, kendilerinin öz mallarına sahip çıkmalarını özellikle rica ediyorum. Tüm bu hizmetler sizlerin parasıyla yapılıyor. Biz sizin paranızın bir kuruşunu boşa harcamamak için özen gösteriyoruz. Sizlerde kamu malına aynı özeni göstermelisiniz. Hiç birimizin boşa gidecek tek kuruşu yoktur” dedi. 100.Yıl Mahallesinde 1543 sokak asfaltlama çalışmalarını ve bozulan yerlerin tamirini Muhtar Celil Üzer ve daire müdürleriyle inceleyen Başkan Av. Tolga Tosun, mahallede ihtiyaçlı alanların muhtarın yönlendirmesiyle yapılmasını daire müdüründen istedi. Çanakkale yolu 9. Ana Jet Üssü Komutanlığı önündeki kavşağın yapımını da inceleyen ve müteahhit firmadan bilgi alan Av. Tolga Tosun ardından Paşakent Mahallesinde açımına yeni başlanan 1090 sokağı ve parke çalışmalarına yeni başlanacak 1075 sokağı inceledi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sokağın geniş olması nedeniyle sokağa ağaçların dikilmesini de istedi.