BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ İNTERTENE KAVUŞACAK

BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ İNTERTENE KAVUŞACAK   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Turkcell Kurumsal yetkilileri arasında bugün yapılan anlaşmayla belediyemiz tarafından çocuklarımıza taşınabilir internet sistemiyle ücretsiz internet desteği de verilmiş olacak.   Bandırma Belediyesi, yüz yüze eğitim alamayan çocuklarımızın uzaktan eğitimden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için evlerinde bilgisayar veya tableti olan ancak interneti olmayan çocuklara ücretsiz olarak taşınabilir internet sistemi desteği sağlayacak.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Bandırma Belediyesi olarak Bandırma Kaymakamlığı ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle başlattığımız tablet yardımı kampanyasında süreç olumlu ilerliyor. Ancak kampanyada maddi olarak herhangi bir sıkıntı olmamasına karşın piyasa koşulları nedeniyle bir defa da çok sayıda tabletin temin edilmesinde bir takım güçlüklerle karşı karşıyayız.  Bizler de Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar ile yaptığımız değerlendirmelerde önceliğimizi internet desteğine verdik. Bu açıdan en azından evlerinde tablet ya da bilgisayarı olan ancak interneti olmayan çocuklarımıza ücretsiz olarak destek sağlamayı ön plana çıkardık. İlgili firma yetkilileriyle bugün yaptığımız anlaşmamızla toplam 280 adet taşınabilir internet sisteminin dağıtımını ücretsiz olacak şekilde gerçekleştireceğiz. İlerleyen süreçte tabletlerimizi de temin ederek çocuklarımıza dağıtacağız” dedi.