BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖR, BERBER VE GÜZELLİK SALONLARINA HİJYEN DESTEĞİ

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KUAFÖR, BERBER VE GÜZELLİK SALONLARINA HİJYEN DESTEĞİ   Bandırma Belediyesi, bugün kapılarını açan kuaför, berber ve güzellik salonlarına ilk olarak maske, siperlik ve el dezenfektan malzemelerini dağıttı. Belediye ekipleri ayrıca bu işletmelerde toplum sağlığı adına koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını da başlattı.   Bandırma Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı nedeniyle kentimizde yaklaşık 2 aydır kapalı durumda olan toplam 300 kuaför, berber ve güzellik salonlarının bugün açılmasıyla birlikte harekete geçti. Bu kapsamda ekipler, kentimizde bulunan bu işletmelere maske, siperlik ve el dezenfektanı dağıttı ve daha sağlık bir çalışma ortamı sağlanması işçin salgınla mücadele amacıyla ilaçlamaya başladı.