BANDIRMA BELEDİYESİ’DEN “SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA” HAMLESİ

BANDIRMA BELEDİYESİ’DEN “SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA” HAMLESİ   Bandırma Belediyesi yeni bir süreci hayata geçirmek için ilk adımı attı. Bu amaçla Birleşmiş Millet tarafından yayınlanan “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın ortaya sunulması ve bu konularla ilgili Bandırma ölçeğinde nelerin yapılabileceğinin belirlenmesi amacıyla ilk toplantıyı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında gerçekleştirdi. KalDer Eğitmeni Kadir Akbaş ve Belediye Daire Müdürlerinin de yer aldığı toplantıda konuyla ilgili sunum ve bilgilendirme Eğitmen Kadir Akbaş tarafından yapılırken bundan sonraki süreçte çalışma grupları belirlenecek ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları doğrultusunda çalışma süreçlerine başlanacak.