BANDIRMA BELEDİYESİ VE KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI

BANDIRMA BELEDİYESİ VE KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI

1-  PROJESAHİBİ:BandırmaBelediyesiveKadınDayanışmaDerneği

2-  YARIŞMAKONUSU:GençlerinGözündenMutluKadın,MutluToplum

3-  KAPSAM: Bandırma İlçe sınırlarındaki Lise Eğitim Kurumları’nda eğitim gören tüm öğrenciler

4-  AMAÇ: Kadının, toplumda hak ettiği konuma ulaşmasında ve başta şiddet olmak üzere yaşadığı sorunların çözümünde, toplumsal duyarlılık büyük önem taşımaktadır. Özellikle gençlerin bu konudaki bilincinin geliştirilmesini önemli buluyoruz.

Bu nedenle; gençlerimizin yaşadıkları toplum içinde kadının durumu ile ilgili farkındalıklarını arttırmak, toplumun dikkatini kadına yönelik şiddet ve kadının toplumsal rolüne çekmek, bu önemli konu bağlamında gençlerimizin dil, edebiyat ve kültürümüze ait değerlerimizle ilgili bilincini geliştirmek ve yazdıkları eserleriyle kendilerini daha iyi ifade edebilen nitelikli insanlar olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla bu yarışma düzenlenmiştir.

5- ÖDÜLLER

Yarışma Birincisine Yarışma İkincisine Yarışma Üçüncüsüne

: Tablet: Akıllı bileklik: Kablosuz kulaklık

Gerekli Tüm bilgilere Dökümanlar kısmındaki Şartname pdf dosyasından ulaşabilirsiniz.