BANDIRMA BELEDİYESİ ULAŞIM VE TRAFİK SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

BANDIRMA BELEDİYESİ ULAŞIM VE TRAFİK SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN HAREKETE GEÇTİ "Kentimizin ulaşım sorunlarını çözecek ve geleceğine ışık tutacak Ulaşım Master Planı toplantısı gerçekleşti"   Bandırma Belediyesi kentimizin trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü üzerine Belediye Meclis Salonunda, Proje danışmanı ve şehir plancısı Mehmet Aslantürk öncülüğünde, ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü üzerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Meclis Üyeleri ve Basın Mensupları katıldı. Bandırma da ulaşım sorunlarının daha detaylı ele alınabilmesi adına toplantı, interaktif olarak gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Tolga Tosun; " İvedilikle Bandırmamıza hizmet etmek için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile yaptığımız görüşmede de sorunların uyum içinde çalışarak çözüleceği konusunda görüş birliğine vardık. Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Belediyesi sağ duyu ile çalışarak sorunların çözümünü gerçekleştirecektir. Ulaşım Master Planı Toplantısı ile hedeflediğimiz kent içi ve çevre yolları, trafik akışı, sinyalizasyon düzenlemesiyle birlikte vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde kentimizde ulaşım sağlayabilmeleridir. Bu kapsamda geleceğimiz 20 yılı da düşünerek kentimizin ulaşım planlamasını gerçekleştirmek istiyoruz. Kaybedecek hiç vaktimiz yok" dedi.