BANDIRMA BELEDİYESİ TANKERLERLE SU DAĞITIM ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

BANDIRMA BELEDİYESİ TANKERLERLE SU DAĞITIM ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ Bandırma Belediyesi ekipleri kentimizde yaşanan su kesintisinde BASKİ ekiplerine destek veriyor. Kentimizin su ihtiyacının karşılandığı Gönen- Sarıköy Ana Boru Hattında meydana gelen patlak sonucu yaşanan su kesintisinden halkımızın olumsuz etkilenmemesi amacıyla Bandırma Belediyesine ait tankerler su temininde kısa sürede hazır hale getirildi. Bandırma Belediyesi ekiplerinin BASKİ ile koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Belediyemize ait tankerlerle Hacıyusuf Camii önünde, Levent Mahallesi Muhtarlığı önünde ve İhsaniye Mahallesinde bulunan Muradiye Camii önünde vatandaşlarımıza su dağıtımını gerçekleşti. Yaşanan su kesintisinde Bandırma Belediyesi ve BASKİ ekiplerinin koordineli çalışarak su dağıtımı yapması vatandaşlarca olumlu karşılandı.