BANDIRMA BELEDİYESİ MEMURLARIYLA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

BANDIRMA BELEDİYESİ MEMURLARIYLA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Bandırma Belediyesi ile Tüm Yerel Sen arasında Belediye memurlarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Tüm Yerel Sen Bandırma Şube Temsilcileri Serhat Akın ve Sezer Yıldız, Belediye Hukuk İşleri Müdürü Av. Fatoş Akan, Mali Hizmetler Müdürü Emine Vardar ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Birsen Bayrakdar hazır bulundu. İmzalanan toplu sözleşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, devletin belirlediği yeni esaslar üzerinden memurlarımızın toplu sözleşmesini yenilediklerini söyledi. Başkan Tosun açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Yeni dönemin ilk toplu sözleşmesini memurlarımızla imzaladık” “Emeğin en yüce değer olduğunu hiçbir zaman unutmadan emek mücadelesi veren çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız. Çünkü emek en kutsal değerdir. Bugün burada Bandırma’nın Yerel Yönetimi olarak, Memur Sendikamız olan Tüm Yerel Sen Bandırma Temsilcileri arkadaşlarımızla yeni dönemin ilk toplu sözleşmesini imzalamamış bulunuyoruz. Hayır olsun”