BANDIRMA BELEDİYESİ ELAZIĞ VE MALATYA İÇİN MALZEME TOPLUYOR

BANDIRMA BELEDİYESİ ELAZIĞ VE MALATYA İÇİN MALZEME TOPLUYOR       Bandırmalılar, Elazığ ve Malatya’yı vuran 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bandırma Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına katkıda bulunmak için Bandırma Belediyesi’nin hizmet binasına akın etti. Bandırma Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan yardım çağrısına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren belediyeye yardım malzemesi taşıyor. Bandırma Belediyesi koordinasyonunda yürütülen kampanyada acil ihtiyaçlar gözetilerek, öncelikle çocuklar için temiz bot, mont, battaniye gibi kışlık kıyafetlerin yanı sıra bebek bezi, hijyenik ped, elektrikli ısıtıcı, uyku tulumu, çadır kolay muhafaza edilecek kuru bakliyat ve konservelerin yanı sıra çocuk maması ve çocuk bezi gibi malzemeler toplanıyor. Vatandaşların belediyeye getirdiği malzemeler, belediye personeli tarafından incelenerek kolileniyor. Yardım kampanyamız devam etmekte olup belediye binamız 24 saat açık tutulmaktadır.