BANDIRMA BELEDİYESİ AĞAÇ VE YEŞİL ALANLARI İLAÇLIYOR

BANDIRMA BELEDİYESİ AĞAÇ VE YEŞİL ALANLARI İLAÇLIYOR   Bandırma Belediyesi ekipleri, kentimizdeki ağaçların gelişimini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak amacıyla, ağaç ve yeşilliğe zarar veren her türlü haşereye ve hastalığa karşı ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.   Bandırmanın dört bir noktasında bulunan ağaçlar ve süs bitkilerinin üzerinde ilaçlama çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler ekipleri, ilaçlama çalışmalarının vatandaşlarımız üzerinde herhangi bir yan etkisinin bulunmadığını belirtti. Vatandaşların rahat ve güvenli olmaları için çalışmalarını özellikle gece devam ettiren yetkililer, yeşile zarar veren her türlü haşere ve hastalıkla mücadelenin ilçede bulunan tüm yeşil alanlarda sürdürüleceğini kaydetti.