BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI TOLGA TOSUN’DAN YENİ YIL MESAJI

Geri Dön

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, hemşehrilerinin yeni yılını yayınladığı mesajla kutladı. Mesajında ayrıca yeşil alanların şehir planlamasındaki önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu noktada gerçekleştirdikleri proje ve çalışmaları paylaştı.

Bandırma’nın kültür, sanat, tarih ve sporun yanı sıra doğayı ve yeşili de seven insanların yaşadığı bir şehir olduğunu her fırsatta dile getiren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu yıl yayınladığı yeni yıl mesajında yeşil alanların önemine dikkat çekti. Özellikle pandemi döneminde, yeşil alanların şehir hayatında ne denli önem teşkil ettiğini tüm dünyanın bir kez daha anladığını hatırlatan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu noktada projeler geliştirmeye devam ettiklerini işaret etti.

Yakın dönemde açılışları gerçekleştirilecek olan Levent ve Paşabayır Mahallelerindeki seyir terasları ve Sunullah Mahallesi’ndeki kafe, park ve yeşil alanları kapsayan sosyal saha başta olmak üzere, toplam alanı 30 bin metrekarenin üzerindeki çok sayıda yeni çocuk parkı projesini de hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Kent ekosisteminin en önemli bileşenlerinden biri yeşil alanlardır,” ifadelerini kullandı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yeni yıl mesajında şu sözlere yer verdi; “Sevgili hemşehrilerim, Bandırma ailesi olarak koca bir yılı geride bırakırken yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Sizlerin verdiği yetkiyle, göreve geldiğimiz günden bu yana hepimizin ortak sevdası olan “Bandırma” için çalışıyor, şehrimizin geleceğini söz verdiğimiz gibi hep birlikte inşa ediyoruz.

Bandırma kültürün, sanatın, tarihin ve sporun kenti olduğu kadar, aynı zamanda da doğayı ve yeşili seven insanların yaşadığı bir kenttir. Özellikle pandemi sürecinde, yeşil alanların şehir planlamasındaki önemi tüm dünyada daha da iyi anlaşıldı. Biz de bu noktada insanların nefes alabileceği, keyifle vakit geçirip mutlu anılar biriktirebileceği insan odaklı çok sayıda projemizi hayata geçirdik. Levent ve Paşabayır Mahallelerimizde seyir terasları oluşturduk. Yine Paşabayır Mahallemize yepyeni bir rekreasyon alanı kazandırdık. Sunullah Mahallemizde kafe, park ve yeşil alanları içeren sosyal sahamızı hizmete aldık. Toplam alanı 40 bin metrekareyi aşan çok sayıda yeni çocuk parkını hayata geçirdik.  Bölgenin mevcut en büyük projelerinden biri olan, Malta Parkı ve Yaşam Alanı Projemizi de en kısa zamanda tamamlayıp Bandırmamıza kazandıracağız.

Diğer yandan, sizlere söz verdiğimiz bütün hizmet ve projelerimizi de tek tek hayata geçiriyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına Destek-Eğitim Kurs Merkezimizi, Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Gündüz Bakım Evlerimizi şehrimize kazandırdık. Aynı zamanda eğitim-öğretime olan katkılarımızı da arttırarak okullarımıza ve öğrencilerimize destek vermeye devam ediyoruz.

Türkiye’de örnek teşkil edecek bir proje olan Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampımızı hizmete aldık.

Kendi öz kaynaklarımızla kurmuş olduğumuz Asfalt Tesislerimizde, 52 bin ton asfalt ürettik ve Bandırma tarihinin en büyük asfalt serimini gerçekleştirdik.

Kültür ve sanat etkinliklerimize 2022 yılı boyunca hız kesmeden devam ettik. Sosyal yardım ve hizmet çalışmalarımızı, yenilerini de ekleyerek arttırdık.

Bandırma Belediyesi olarak, önümüzdeki yılda da katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışımızla çok çalışıp merkezine insanı alan projelerimizi kentimize kazandırmanın gayreti içinde olacağız. 

Sevgili Hemşehrilerim, tüm hayallerinizin ve dileklerinizin gerçek olacağı bir yıl diliyorum. 2023’ün sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisiyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”