BANDIRMA ATA’SINI UNUTMADI

BANDIRMA ATA’SINI UNUTMADI Gazi Mustafa Kemal Atatürk 83. Ölüm yıldönümünde düzenlenen tören ve programla anıldı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hv. Plt. Selahattin Akalp, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Onyedi Eylül Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.   Tören Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Saat 09.05’de sirenlerin çalmasıyla 2 dakikalık saygı duruşunun yapılmasının ardından İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Doç. Dr. Resul Yavuz Atatürk’ü anlatan konuşması yapmasının ardından şiir okunması ile tören son buldu. Resmi törenin ardından Barış Manço Kültür Merkezinde Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı etkinlik gerçekleşti.