BANDIRMA “ALIŞVERİŞ TANITIM GÜNLERİ” BAŞLADI

BANDIRMA “ALIŞVERİŞ TANITIM GÜNLERİ” BAŞLADI   Bandırma Belediyesi’nin katkılarıyla Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen “Alışveriş Tanıtım Günleri” Bandırma Kapalı Çarşı’da başladı.   Açılışa Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri, Kadın Girişimciler ve vatandaşlar katıldı.   19-20-21 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca açık kalacak olan Tanıtım Günlerinde çeşitli hediyelik eşyalar, ev dekorasyon ürünleri, tekstil, takı ve kozmetik ürünleri, el iş örgü, nakış ve oya işleri, butik pasta ve kurabiyeler gibi çeşitli gıda ürünleri Bandırmalıların beğenisine sunulacak. Organizasyondan elde edilen gelirler ise sosyal sorumluluk projelerinde ve kadın girişimcilere destek amaçlı kullanılması planlanıyor.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun açılışta yaptığı konuşmada bu tür bir organizasyonun piyasa canlılığını sağlamak ve ekonomik gelişime lokal çözümler üretmek adına önemli organizasyon olduğunu söyledi.   Başkan Tolga Tosun: “Sevgili hanımefendiler, değerli katılımcılar, ilk olarak 2014 yılında düzenlenen ve 2019’da; nisan ayında 4üncü ve bugün de açılışını gerçekleştirdiğimiz “5. Alışveriş Tanıtım Günleri’ni çok önemsiyoruz. 19 – 21 Aralık tarihleri arasında, burada, bandırma kapalı çarşıda gerçekleşecek 5. alışveriş tanıtım günlerinde kadınların kendi el emeği ürünlerinin yanı sıra, yine kadın dokunuşuyla değerlenen ürünlerin satışı gerçekleşecek.  Üreten, emek veren kadınlar hem aile bütçelerine önemli ölçüde katkıda bulunacaklar ve hem de kent ve ülke ekonomisinin gelişmesinde etkili olacaklar. Bizlerde Bandırma Belediyesi olarak; kadınların hayatın her alanında emekleri ile var olma mücadelesine dün olduğu gibi bugün ve yarın da gereken bütün desteğimizi vereceğiz” dedi.