BALIKESİR YEREL YÖNETİMLER VİZYON TOPLANTISI GÖNEN’DE DÜZENLENDİ

BALIKESİR YEREL YÖNETİMLER VİZYON TOPLANTISI GÖNEN’DE DÜZENLENDİ Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından organize edilen "Balıkesir Yerel Yönetimler Vizyon Toplantısı" Gönen'de düzenlendi. Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekilleri Fikret Şahin ve Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri yer aldı. Balıkesir'de yer alan CHP'li 8 ilçe Belediye Başkanı'nın hizmet ve çalışmalarını paylaştığı toplantıda Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, geride kalan 20 aylık sürede yapılan Belediye çalışmalarından oluşan sunumu katılımcılarla paylaştı. Başkan Tolga Tosun sunumun ardından yaptığı konuşmada, insan odaklı sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdüreceklerini söyledi.