AZİZ NESİN’İN OYUNU “MEMLEKETİN KISMETİ” BANDIRMALI TİYATROSEVERLER İLE BULUŞTU

AZİZ NESİN’İN OYUNU “MEMLEKETİN KISMETİ” BANDIRMALI TİYATROSEVERLER İLE BULUŞTU Bandırma Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Memleketin Kısmeti" isimli tiyatro oyunu Bandırmalı tiyatro severler ile Barış Manço Kültür Merkezinde buluştu. Katılımın yoğun olduğu oyuna, usta gazeteci ve yazar Aziz Nesin’in hayatı, acı tatlı hatıraları, geçmiş ve bugünün siyasi olaylarına bakış ve duruşu canlandırıldı. Türkiye çağdaşlaşma tarihinin önemli isimlerinden olan Aziz Nesin anısına bir vefa ve minnet borcu niteliğinde Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan “Memleketin Kısmeti” oyunu Bandırma seyircisinden tam not aldı. Tiyatro sonunda Belediye Meclis Üyesi Merve Polat, oyunculara Aziz Nesin hatırasına böylesine güzel ve anlamlı bir oyunu Bandırma’da sahneledikleri için teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.