AV. TOLGA TOSUN “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AV. TOLGA TOSUN “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun görevi devraldığı günden beri yeni projeleri hayata geçirmek için çalışıyor.   Bandırma merkez mahallelerinde imarda park ve yeşil alan olarak geçen, mülkiyeti Bandırma Belediyesine ait olan alanlara yeni parkların ve yeşil alanların yapılması için çalışmalara başladı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Zoraf Koyuncu ile birlikte Sunullah, Paşakent, Paşabayır, 600 Evler, 100. Yıl, Kayacık ve İhsaniye mahallelerinde mevcut olan yerleri incelediler.   Çocukların mutluluğu ailenin mutluluğu olduğunu ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun; “Çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, ailelerin rahatça oturabilecekleri yeşil alan yapım çalışmalarına başlamak için bugün yer ve zemin incelemesi yaptık. Yerlerin durumuna göre yeşil alan ve çocuk parkı çalışmaları yapacağız. Bugün incelediğimiz yerlerle sınırlı kalmayacak. İlerleyen günlerde yeni çocuk parkı ve yeşil alan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim sürecinde de sözünü verdiğimiz çocuk köyümüzün projesini geliştirmeye devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha mutlu olacağı bir Bandırma için hiç durmadan çalışacağız” dedi.