ATATÜRK CADDESİNDEKİ KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Geçtiğimiz hafta Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada başlayan kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı.   Dört gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bandırma Belediyesi ekipleri, gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaların ardından yenileme çalışmalarını tamamladı ve trafiğe açıldı.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yeni kavşak yapım çalışmaları boyunca her gün ekipleri ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. Yeni düzenlemeyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Dört gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağında trafik akışının olmamasını fırsat bilen ekiplerimiz gece gündüz çalışarak Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktadaki kavşak çalışmalarını tamamladı. Ekiplerimiz tarafından yapılan teknik ayarlama ve ölçümlerin ardından buradaki yeni düzenlememize son şeklini verdik. Son olarak ekiplerimiz dün gece geç saatlere kadar asfalt serim işlemlerini tamamladılar ve kavşağı trafiğe açtık. Önümüzdeki günlerde kavşağımızı yeşillendirerek daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.