ATATÜRK CADDESİNDEKİ KAVŞAK ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

ATATÜRK CADDESİNDEKİ KAVŞAK ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   İncelemelerden sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Uzun zamandır kentimiz trafiğinde sorun oluşturan ve kazalara neden olan Atatürk Caddesi’nin 1. İmar Sokakla kesiştiği alandaki kavşak çalışmalarımız devam ediyor. Sokağa çıkma yasağını da kullanarak çalışmalarımıza hız verdiğimiz kavşağımızı mevcut şartlar içinde olabilecek en iyi çözümle vatandaşlarımızı bu alandaki trafik tehlikesinden korumak, sorunu çözmek için çalışıyoruz. Yoğun emeklerini veren emekçi kardeşlerime de teşekkür ediyorum” dedi.