“AŞKIMIZ AKSARAY'IN EN BÜYÜK YANGINI” ADLI TİYATRO OYUNU BEĞENİYLE İZLENDİ

“AŞKIMIZ AKSARAY'IN EN BÜYÜK YANGINI” ADLI TİYATRO OYUNU BEĞENİYLE İZLENDİ Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen, “Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını” adlı oyun izleyici ile buluştu. Barış Manço Kültür Merkezinde kapalı gişe sahnelenen oyunda izleyiciler arasında Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma’nın Duayen Belediye Başkanı Sedat Pekel, Eşleri Seda Tosun ve Feride Pekel, ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat yer aldı. Bandırmalı sanatseverlerin yoğun ilgisi altında sahnelenen oyun, beğeniyle izlendi. Türk Tiyatro Edebiyatı’nın en önemli/değerli yazarlarından biri olan Güngör Dilmen’in kendine özgü ve sıradışı diliyle yazdığı ve Yönetmen Hakan Altınel tarafından sahnelenen “Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını” adlı oyun; 19. yüzyılda İstanbul’un Aksaray semtinde geçen bir aşkın öyküsünü ele alıyor. Oyunun ardından sanatçılara günün anısına teşekkür plaketini ve çiçeğini Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun takdim etti. Başkan Tolga Tosun, takdim sırasında Bandırma Belediyesi olarak kültür ve sanatın farklı birçok dalında güzel etkinliklere imza atacaklarını belirterek bundan böyle her ay bir tiyatro oyununu Bandırmalılarla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.