ASFALT ÜRETİMİ VE YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun görevi devraldıktan sonra üretim yapamayan asfalt tesislerinin tamiratını yaptırarak asfalt üretimine başlanmasını sağlamıştı. Asfalt üretimiyle birlikte Bandırma Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler bir taraftan bozulan yolların tamiratını yaparken diğer taraftan da daha önce hiç asfaltlanmamış sokakları asfaltlamaya başladılar. Yeni yerleşim alanlarından biri olan daha önce asfaltlanmamış Paşakent Mahallesi Şehit Rahim Karakaya Caddesi ile Şehit Şener Köksal Caddesinde belediye ekiplerince asfalt serim çalışmalarına başladı. Sokakların asfaltlanmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Yol konusunda vatandaşlarımızın mağduriyetini biliyor ve gidermek için işgücümüzü maksimum seviyede kullanıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda biraz sabır istiyorum. Kazılar kaynaklı bozulan her yol acil ancak binlerce tamiratı aynı anda yapmamızın imkanı yok. Belli bir program dahilinde tüm yollarımızın tamiratını yapacağız. Aynı zamanda da hiç asfaltlanmamış, yolu yapılmamış sokağımız kalmayacak. Çocuklarımız çamura basmadan okullarına gidecekler” dedi.