ACI KAYBIMIZ OYUNUNA TİYATROSEVERLER’İN YOĞUN İLGİSİ

ACI KAYBIMIZ OYUNUNA TİYATROSEVERLER’İN YOĞUN İLGİSİ Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen tiyatro oyunlarının üçüncü gününde "Acı Kaybımız" isimli oyunu, Barış Manço Kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluşturdu. Usta oyuncu Lale Mansur ile genç ve başarılı oyuncu Gizem Aldemir'in rol aldığı, ‘Acı Kaybımız’ Kadın Oyunları Festivali Kapsamında sahneye taşınan oyun, kendi hayatlarında bile figüran olan ve birbirinden çok farklı yaşamlara sahip iki kadının, benzer hikayesini anlattı. Kara komedi tarzındaki oyun Bandırmalı tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı. Oyun biletlerinin ücretsiz olarak günler öncesinden tükendiğini belirten Belediye Meclis Üyesi Fatma Sibel Salı Karabacakoğlu; “Bandırma Belediyesi olarak birbirinden güzel oyunları ve ünlü oyuncuların performanslarının tiyatroseverlerimiz ile buluşturmaya devam ediyoruz. Kadınlar gününe özel dolu dolu birçok programımızı kadınlarımız ile buluşturuyoruz. Kadın Oyunları Festivali’ne de vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. Oyuncularımıza böylesi güzel bir oyunu Bandırmamızda sergiledikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Oyun sonunda Meclis Üyesi Fatma Sibel Salı Karabacakoğlu günün anlam ve önemini dair oyuncular Lale Mansur ve Gizem Aldemir’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.