30 AĞUSTOS “ZAFER TURU” DÜZENLENDİ

30 AĞUSTOS “ZAFER TURU” DÜZENLENDİ   Bandırma Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında “Zafer Turu” düzenledi.   Etkinlikte merkez ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımız selamlanırken, vatandaşlarımızın “Zafer Turu” coşkusuna ortak olması için bayrak dağıtımı yapıldı.   30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler saat 19.45’de Belediyemiz önünde düzenlenecek olan törenle devam edecek. Ardından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un üstü açık otobüs eşliğinde şehrimizi turlayarak Bandırmalıları selamlayacağı kent turu düzenlenecek. Resmi araç kortej turu Cumhuriyet Meydanında son bulmasının ardından Belediye İskele binasında lazer gösterisi düzenlenecektir.