29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI Bu yıl 97. yılı kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başsavcı Cüneyt Demirdaş, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Tarakçı, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, dernekler ve daire müdürleri katıldı. Tören pandemi kuralları çerçevesinde protokol selamlaması ile başladı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının olunmasının ardından Kaymakam Günhan Yazarın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından son buldu.