24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Geri Dön

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e "Başöğretmen" unvanının veriliş günü olan 24 Kasım'ı aynı zamanda "Öğretmenler Günü" olarak kutluyoruz. İnsan yetiştirme sanatı da diyebileceğimiz bu güzide mesleği icra eden öğretmenlerimiz bizleri en doğru bilgiye ulaştıran, ilimle yolumuzu aydınlatan, eğiten, öğreten ve nitelikli bireyler olmamızı sağlayan kişilerdir.

 

Kıymetli öğretmenlerimiz; geleceğimizi şekillendirmek, değiştirmek sizlerin yetiştirdiği nesillerle mümkün. Onları yarınlara hazırlayacak olan sizlerin emeği, yüreği ve bilgisidir. Tutku ile yaptığınız mesleğiniz şehrimizin, ülkemizin kısacası hepimizin gururudur. Bandırma'da gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya çaba sarf ediyoruz. Hizmete aldığımız gündüz bakım evleri ve destek eğitim kurs merkezimizle gelecek nesillerin güvenilir, modern, donanımlı alanlarda nitelikli eğitim almalarına olanak sağlıyor, tutku ve gönülden bağlı olarak mesleklerinin tüm gerekliklerini yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizin kendi mesleklerini yapabilmeleri için istihdam alanları oluşturuyoruz. Biliyoruz ki bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse, geleceğine de o kadar güvenle bakmaktadır. Bandırma'da eğitime sağladığımız desteklerimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz.

 

 

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, geleceğimize yön veren öğretmenlerimizin, "Öğretmenler Günü'nü" kutluyorum.