23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÖREN PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşkusunu Cumhuriyet Meydanımızda düzenlediğimiz tören ve gösteriler ile kutluyoruz. Cumhuriyet Meydanımızda bulunun Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Kutlama törenine Kaymakamımız Engin Aksakal, Garnizon Komutanımız Hv. Plt. Tuğ. Gen. Selahattin Akalp, Cumhuriyet Başsavcımız Cüneyt Demirdaş, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan Serel , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Siyasi parti temsilcileri ve Cumhuriyet sevdalısı Bandırmalılar katıldı. İlk ve ortaokul sınıfı öğrencilerimiz halk oyunları ve modern dans gösterimleri gerçekleştirdi. Günün anlam ve önemine vurgulayan şiirler okundu. Kutlama programlarımız gün boyu devam edecek.