19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI 19 Eylül Gaziler Günü tüm ülkemizde olduğu gibi Bandırma’da törenle kutlandı. Adanan Menderes Bulvarında bulunan Atatürk Heykelinde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazi Dernekleri ve vatandaşlar katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.   Günün anlam ve önemine dair açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Bizim her zaman başımızın tacı olan gazilerimizle Gaziler Günü vesilesiyle bir kez daha bir araya geldik. Birlikte kahvaltı yaptık ve ardından yapılan törene katıldık. Ülkemiz için, bayrağımız için canını siper eden tüm şehit ve gazilerimize minnetlerimizi iletiyorum. Onlar birer kahramandır. Bir ulusun kahramanları oldukça bayrak inmez, ezan dinmez” dedi.