19 EYLÜL DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

19 EYLÜL DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK   Belediye Başkanı Av. Tolga Tolsun, Bandırma Rotary ve Rotaract Kulubü, TEMA Vakfı Bandırma Sorumluluğu ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 19 Eylül Dünya Temizlik Gününde Eski Askeri Çamlık alanında ortaklaşa düzenlediği “Hep Birlikte Dünyanın Çöpünü Toplamaya Sokağa Çıkıyoruz” etkinliğine katıldı.   Bandırma Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çöp toplama etkinliğinde açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Çevreye ve doğaya karşı duyarlılığı arttırmak için gerçekleştirilen çok güzel bir organizasyon. Buradan vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Çevremizi kirletmeyelim, çöplerimizi, çekirdek kabuklarımızı, sigara izmaritlerini dışarıya atmayalım. Herkes kendi evinin önünü temizler ve çevreye karşı daha duyarlı olursa bütün şehir temiz olur. Belediye ekiplerimizin de destek verdiği çok güzel bir çöp toplama organizasyonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.