03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklerde yer aldı.  Törende kentimizde faaliyet gösteren Engelli Derneklerinin üyeleri, temsilcileri ve aileleri yer aldı.   Tören öncesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine iletilen talepleri dinleyen Başkan Tolga Tosun: “Engellilerin farkında olmak yetmez, bu konuda daha hassas davranmalı ve eylem içinde olmalıyız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak, engelleri aşmak için hep birlikte çalışmak zorundayız. Biz de Bandırma Belediyesi olarak engelleri aşmak için çalışmalar yapıyor, projeler geliştiriyoruz. Hep birlikte ortak akıl ile çalışarak engelleri mümkün oldukça yok edeceğiz” dedi.